ping busuk

Tuesday, April 24, 2012

Wednesday, March 21, 2012

Monday, February 27, 2012

Thursday, February 23, 2012

makcik bedah

Selah sebuah katil di dalam bilik ICU sebuah hospital
ternama kerap mengalami kejadian pelik..

Setiap pesakit yang ditempatkan disitu pasti akan meninggal pada setiap hari Jumaat pagi tanpa mengira umur, jantina atau tahap kesihatan mereka Perkara ini sangat
membingungkan para doktor... Lalu para doktor memutuskan untuk memantau katil tersebut... Apabila tiba hari Jumaat yang berikutnya... beberapa doktor bersiap sedia untuk mengenal pasti penyebab kepada kematian di katil tersebut yang mana pada ketika seorang pesakit lelaki muda sedang tidur...

Beberapa doctor memegang Yassin dan Quran sebagai persiapan menghalau makhluk halus.. Masa berputar... pukul 08:00am.. 08:30am sehingga jam 9.00 am... tiba-tiba...... Pintu bilik ICU itu terbuka.. Kemudian masuklah Makcik Bedah... Seorang pekerja sambilan sebagai pencuci yang hanya bertugas setiap hari jumaat..Masuk. mendekati katil keramat tersebut... dan terus mencabut... soket elektrik untuk alat pernafasan bantuan agar dapat menghidupkan.. vacuum cleanernya...

#kejam tak Makcik Bedah ni? haha

ninjaboy sebenar!

jepun dibelasah

Tuesday, February 21, 2012

ali dan abu





Ada sepasang bayi kembar yang seorang bernama Ali dan seorang lagi bernama Abu.Abu berbadan gempal dan sihat tapi Ali pula kurus kering kerana tak cukup menyusu dari ibunya sedangkan Abu pula sering disusukan oleh ibunya.
Oleh kerana si Ali marah sikap pilih kasih ibunya,maka pada satu malam ketika ibunya sedang tidur dia telah menyapukan racun pada kedua-dua susu ibunya supaya si Abu cepat mati.
Tetapi apabila Ali bangun dari tidur pada pagi esoknya didapati ayahnya yang meninggal dunia bukannya si Abu.
Persoalannya, mengapa ayah mereka yang meninggal?..
hahaha!

forever alone

hahaha... kesian~

upload pic kat facebook

korang pernah buat macam ni tak??  :P

kucing boikot KFC

kucing ni langsung tak hiraukan ayam KFC yg ade kat depan tu... kalau aku, aku dah amek makan... rezeki jgn di tolak :P

kisah free wifi di kopitiam

made in china

korang pernah jumpe barang tiruan ni? :P

Sunday, February 19, 2012

LAWAK JAM TANGAN





Seorang lelaki telah pergi ke kedai jam untuk membaiki jamtangannya. Setelah melihat sekali imbas, si pembaik jam bertanyakan tentang harga jam itu.

" Seribu ringgit, " jawab lelaki itu dengan bangga.
"Awak telah ditipu, ini jam tiruan, bukan asli. Di mana awak beli?"
Dengan perasaan marah lelaki itu menjawab, " Di sinilah! "

VIDEO: BERUS GIGI


hari ni admin nak share 1 video yg lawak nak mam! hahahaha....

APE ABANG2?? TAK SIBOK TAK BOLEH KE?

BERLAWAK VERSI BERCINTA





AWEK : i dah bosan dengan you. So now i nak kita putus.
PAKWE: kenape you ni ?
AWEK :You selalu busy dengan keje you. Smpai kan i you tak layan T_T
PAKWE: i kne keje kuat, Lagi pun i nk kumpul duit nak beli iphone 4 untk you 
AWEK : ha ? Yeke ? Hehe , i gurau je. Mane ad i nak putus dengan you 
PAKWE: yes ! I pun gurau je , mane ada i duit nak belikan untk you iphone4 :P

Saturday, February 18, 2012

Friday, February 3, 2012

SMS 18 SX

Cerita disebalik SMS | SMS 18SX








Ketika ayah sudah siap sarapan, tiba-tiba satu sms berbunyi di meja makan.

Barulah si ayah sedar yang anaknya lupa membawa henfon ke sekolah.

Ayah membaca sms yang dikirim oleh seseorang yg tak bernama.

Alangkah terkejutnya ayah bila membaca sms yg tertulis lebih kurang begini.

" Hai sayang selamat pagi. Kenapa tak datang rumah baby semalam?
Baby tertunggu-tungu sayang datang tau.
Terus terang baby cakap, baby tak boleh lupakan saat-saat manis bersama malam dulu.
Sangat besttt !
Oh ye, malam ni line clear, sayang boleh datang kerumah baby...
X sabar nk tunggu sayang. Jangan lupa bawa kondom... ''

Ayah tergamam, lalu memanggil isterinya..

'Cuba kau tengok sms ni, tak tau apa nk jadi dgn anak kita ni!'

Ibu seakan-akan tidak percaya dengan apa yang dibacanya...

Dan hampir pengsan membaca sms itu.

Setelah anak pulang dari sekolah, si ayah terus menerpa anaknya.

Ayah : kau nak ke mana malam ni?

Anak : kerumah kawan, kami belajar sama. Exam kan dah nk dekat

Ayah : apa maksud sms ni? ayah membentak.

Anak : lar... Ni kan sim kad ayah... Henfon ayah kan rosak. Semalam ayah sendiri tukarkan simcard ayah dalam henfon ni sebab nak tunggu sms penting' ~ jawab si anak selamber ~

Si ayah terus lari apabila dikejar oleh si Ibu......... :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...